Kylmarodörer!

kylskapsmarodorer

2011-11-23
När jag kom imorse möttes jag av en fruktansvärd stank när jag skulle lägga in min mat i kylskåpet, det luktade ända ut i receptionen! Där låg påsar med möglig mat. Det luktade sopor, unket, mögel och allmänt vidrigt!

Varför kan ingen slänga gammal mat som ligger i kylskåpet i Gamla matsalen? Alla vet vilken mat de haft med sig, och borde kunna slänga den själv! Det kan inte vara någon som vill lägga in mat i en kyl som luktar som en soptipp! Den blir en bakteriehärd och är hälsovådlig!

Det är nog ingen som har en sån kyl hemma! Man kan ju be mamma att städa, eller ta för givet att någon annan gör det åt en, eller anlita en städare, eller helt enkelt dela på ansvaret!Vi kanske ska göra ett städschema och slänga all gammal mat som ligger kvar efter helgen?

”Trött på gammal mat”

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s