Årets första viscafé

Marcus_0

Torsdagen den 4e oktober var det dags för singer-songwriterklassens första viscafé, och det skulle förvåna mig om en stuga av så ringa storlek som norrgården någonsin förut varit så fylld av nervositet och förväntningar.

Många var nyfikna på vad de sjungande låtskrivarna skulle bjuda på, och när föreställningen väl satte igång stod det klart att inte bara förväntan och nerver rymdes i den smått trånga och stämningsfullt ljussatta lokalen. Det fanns även gott om plats för imponerande sångröster, tungsinta bluessolon, vackra ballader och mycket mer. Till er som inte hade möjlighet att sitta i publiken – och till er som faktiskt var på plats men gärna vill slungas tillbaka till kvällen i fråga om ett par minuter – följer här ett klipp med ljud och bild från läsårets första viscafé!

För att se ett klipp från viscaféet, klicka på länken nedan

http://www.youtube.com/watch?v=CPxlNmuneyk

Adam Elmervik