INGESUND: ETT AXPLOCK AV TILLVAL

tovning

Vi passade på att ta en återblick och gästa såväl foto, tovning som smyckestillverkningen som var i full gång på Ingesund denna tisdag eftermiddag. Intrycken var många och beundran stor för det deltagarna skapat och nu kunde visa upp.
Tovade saker och underbara smycken.
Vi talade även med ett par killar på foto som haft tillfälle att använda sig av systemkameror och lite mer avancerad teknik så vi hoppas nu på att få en liten berättelse från dem inom snar framtid. Vi återkommer med detta.
Det berättades i alla fall lite om att använda sig av ljusets inkast, se saker genom kamerans lins på samma sätt som ögat skådar med sitt blickfång. Vikten av att se saker ur olika vinklar, nya perspektiv och så klart är fotograferandet en konstform som man bara kan träna och åter träna för att till sist fånga DET med kamerans lins.

Tove Birkeland Brandt
Publicerat 2014-04-08