Ingesund: Hantverkslinjens avslutning

Hantverkslinjen

Hantverkslinjen avslutar terminen.
Nu är det slut på terminen och verkstäder har städats och arbeten tagits tillvara eller rensats bort, allt godkänns inte av allt som gjorts. Sista tisdagsträffen var mycket tisdagsmys och Micke bjöd på frukostbuffé som var överdådigt, sedan gick vi till verkstäder och avslutade de sista arbetena. Det känns vemodigt att nu avslutar vi ytterligare en termin och en del försvinner till andra utbildningar eller återgår till arbete som man tagit tjänstledigt från. Några blir kvar ytterligare ett år på Ingesunds folkhögskola.
Det gavs ytterligare en chans till att vara kvar på skolan då man öppnade den gamla målarvinden så tidigare elever kunde fortsätta att arbeta med bildskapande där. Ann-Sofi Nyström visar prov på arbeten hon gjort.
Kerstin Pettersson
Publicerad 2014-06-04