Ingesund: Skolavslutning 2014

Videoklipp från skolavslutningen 2014

Ingesundslinjen körar

Tvärflöjtsduett

Ingesundskören

Johan, Olika Avtryck, sjunger

Viveka läser Frödin

Stipendieutdelning, Lions Arvika

Med vemodigt avsked lägger jag upp detta sista från terminsavslutningen 2014, i min roll som chefredaktör och ansvarig utgivare och önskar alla kommande studenter ett stort och innerligt Lycka till. Ha kul det är det absolut viktigaste, studietiden är underbar och jag måste säga att ”man blir aldrig för gammal för att sitta på skolbänken”, och en sak till; passa på att jobba med tidningen, den ger mer än ni kan tro i både utveckling och glädje och så gör ni en välgärning på samma gång. NI ser till att Ingesund Folkhögskola når ut i etern och får en plats på världskartan. Väl mött!

Tove Birkeland Brandt

Publicerat 2014-06-08