Olika avtryck och konstnärligt skapande

kartaingesund

Vi på konstnärligt skapande, vi är 9 st som går i klassen. Vi kan måla och teckna. På måndagar har vi möte, vi brukar prata om aktiviteter efter skolans gång. Tisdagar håller vi på med keramik eller tälja. Onsdagar är vi lediga. På torsdagar målar vi självporträtt. I måndags förberedde vi för Nobelfesten till en Nobelduk. Fredagar brukar vi sjunga och rytmik och rörelse också. Vi brukar även gå på konsert, sen pratar vi om hur dagen har varit.

Karl-Olov Strandberg


I vår kurs olika avtryck sysslar vi med konst, keramik och musik. Det kallas konstnärligt skapande. Vi är nio stycken i den här kursen som pysslar med det här. Tisdagar gör vi figurer och saker av lera som masker, krukor och annat liknade. Måndagar samlas vi allihop i stora matsalen och har måndagsmöte, då är dom andra klasserna med. Onsdagar är vi lediga. Torsdagar har vi bild då kan vi måla på staffli, vi målar självporträtt av någon. Fredagar har vi dans och rytmik, vi får spela instrument och röra oss till musik. Idag har vi förberett för Nobelfest, vi har målat en nobelduk och idag har vi en person som filmar oss. Filmen ska visas på en konferens på CCC i Karlstad

Björn Bengtsson

Utskrift