Skattjakt på skolan – tävlingen avslutad!

Grattis till Malin Johansson, som lyckades finna den kluriga vägen fram till skatten, som visade sig bestå av två biobiljetter. Håll utkik efter kommande skattjakter på Ingesundsbladet!


 

Försök hitta ledtrådarna som gömmer sig på skolan. Den ena ledtråden visar dig vägen fram till nästa som så småningom leder dig fram till skatten.

Här kommer första ledtråden:

”Men innan han kom till sista versen hade han redan förstått att han aldrig skulle lämna detta rum, för det var förutsagt att speglarnas (eller hägringarnas) stad skulle grusas av vinden och utplånas från människornas minne i det ögonblick då Aureliano Babilonia avslutade sin dechiffrering av pergamenten och att allt som var skrivet i dem aldrig hade kunnat och aldrig skulle kunna upprepas, för de släkter som var dömda till hundra år av ensamhet fick aldrig ett andra tillfälle på jorden.”

Lycka till med sökandet!