Bokmässan i Göteborg

IMG_4102b

Efter en lång resa (med stopp vid Burger King i Brålanda) anlände bussen med den Allmänna kursen till bokmässan i Göteborg. Med biljetter i handen var det en härlig känsla att gå före de som inte köpt inträde i förskott.

Det första man möts av är ett hav med besökare från Sveriges alla håll (säkert en och en annan finne också).

Efter besöket vid Göteborgs bokmässa förstod man snabbt att det inte var en lögn att det är den största i landet. För en bokälskare var det himmelriket. Böcker så långt ögonen kunde nå, vilket i och för sig inte var så långt med tanke på allt folk.

Det var en trevlig upplevelse att få sin favoritförfattares signering i boken man nyss köpt.

På det stora hela var det en trevlig ”utflykt” som man gärna hänger med på en gång till.

Anton Rudsberg